Grinende chilli

Posted in Hverdagen, Krøltoppen

Vi havde en fantastisk aften for et par dage siden. En aften der indeholdte en pose med ekstrem stærke chips, lidt dyppelse og ellers bare grin helt nede fra det nederste af maven. De grin der bare slet ikke kan holdes tilbage, hvor hele kroppen bagefter har det fuldstændigt fantastisk og kinderne skriger af træthed.

Den slags grin hvor man glemmer at Krøltoppen i en uge nu ikke har tildelt os sammenhængende søvn og alligevel har meldt hendes morgenstart lidt over 6. De grin der minder en om at selvom hele huset er rodet, belånt i de næste mange mange år og at haven stadig ikke engang er halvvejs færdig så er livet lidt fantastisk – og den mand der sidder overfor en og snart har gjort det i et årti nu heller ikke altid er så billigt til salg på trods af hans alt for store kærlighed til cykler og dertilhørende udstyr.

 

Sikke meget vi fik ud af en pose chips til 6.95…

Top 3 lige nu:

Krøltoppen er ved at smide bleen og vi kan se frem til at droppe de åndsvagt dyre libero bleer fra budgettet indenfor den nærmeste fremtid!

Vores alt for sent plantet højbedespirer for fulde drøn.

Jeg har flere dage i træk lavet mad der ikke er brændt på!

July 22, 2017
Previous Post Next Post

Leave a Reply