Work Work

Posted in Hverdagen

Min krop gør ondt! Ondt som i hvoror-har-du-udsat-mig-for-at-fjerne-1,5-ton-hæk-grave-rødder-op-og-nu-banke-60-fucking-meter-stakit-op. Stakit der vel og mærke ikke er færdig endnu på trods af dagligt påske arbejde. Men sådan er livet, for vi forelskede os i et gammelt hus med en lige så slidt have.
Og helt ærligt det er dage  som denne, hvor vi har knoklet i flere uger nu med tjørnehæk og 4 meter lange rødder, at man virkelig overvejer om vi nu også elsker det her hus nok til ikke bare at sælge det. Skulle vi have taget et der var indflytnings klart – tænk på alt det tid vi havde haft nu – alle de penge der ikke skulle gå i have og hus, men til oplevelser og sjov.

Jeg ved godt det bare er frustrations tanker og vi jo er virkelig glade for huset, men sådan en hammer i fuld fart, der lander midt på tommeltotten – ja det giver nogle ikke så pæne ord.
Så er nu alligevel godt at komme ind på sofaen og æde sin tredje Spangsberg flødebolle – for selvom den på INGEN måde kan hamle op med Chokoladekurvens flødeboller som min smagsløjer nu har vendet sig til, så er det da en hjælpende hånd til at glemme hvor træt kroppen egentligt er og derfor elske det snart færdige stakit.

Det er vel heller ikke så slemt at der så kun mangler græsplæne, teresse, højbede, opbyggelse af livsfarligt hul til orangeri, legestativ, entre, bryggers, to badeværelser, kontor, kælder, tag, et hav af nye vinduer og en mellemgang der på ingen måder giver mening. Jeg tager vist bare flødebolle nr. 4 med det samme…

 

April 16, 2017
Previous Post Next Post

Leave a Reply