En knap så lige landevej

Posted in Hverdagen

Som så mange andre lever jeg til tider i en fantasi om, at huset er pænt og ryddelig, der står lækre møbler over det hele og her dufter konstant af nybagte boller.
Men efter en nat uden voldsom mange timers søvn, en mave der hævner sig og en energiniveau, der lider voldsomt af en masse havearbejde kan jeg endnu engang indse at det ikke finder sted her.

For jeg vil gerne vise billeder og DIY omkring det perfekte hverdag- Problemet er bare at vi lever i et gammelt hus med en hysterisk krøltop på 3 år, der har efterlagt sofaen med pletter over alt og med et energiniveau der er tilsvarende 3 år bagud på søvnkontoen.

Her er hverken design, rent eller opryddet. Her er ingen smukke billeder af perfekte børn ( selvom jeg syntes krøltoppen er fantastisk selv med mad i hele hovedet) eller geniale ideer. Der er bare mig, mit liv og nogle af de ting det indeholder med en gammel villa, en larmende volvo og drømmen om en vovhund når der engang er tid og økonomi.

April 2, 2017
Previous Post Next Post

Leave a Reply