Spiselige ting

Spagetti Rosso med kyling

Du skal bruge:


1 bundt forårsløg
grønne asparges
kyllingbrystfilet
Olivenolie
4 fed hvidløg
1 økologisk citron
1 bundt frisk timian
300 gram spagetti
4 Soltørrede tomater i olie
2 peberfrugter
½ tsk tørrede chiliflager

Skær kyllingen du i ens størrelser og bland det i en skål med 1 spsk olivenolie, havsalt, peber, timiankviste, citronskal og 4 pressede fed hvidløg.
Asparges og forårsløg renses og steges på en pande med lidt salt. Når de er stegt og stadig har lidt bid lægges de på en tallerken og venter.
Sæt spagettien over.
Hæld kylling og resten af skålens indhold på panden og steg til kyllingen er færdig.
Tag din blender og læg det sidste fed hvidøg, peberfrugten, de soltørrede tomater, chiliflager og lidt vand fra pastaen i. Blend det til en lækker glat masse og smag til med salt og peber.
Når kyllingen er stegt lægges asparges og løg på panden igen og varmes op. Når det hele er varm lægges det på tallerkenen igen. Sovsen puttes sammen med spagetti på panden og varmes op.

Spis det hele sammen med lidt citron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *