Så hold da op…

Posted in Hverdagen

I to dage – TO fucking dage har Krøltoppen kørt på fuld gear. Fuld fart frem, væltet ting, ødelagt ting, testet os ved at svare igen, ikke ville stoppe, slået, skreget, råbt, larmet og generelt bare været som en 3 årig når de er værst.

Og jo det er normal adfærd. Ja hun gør det kun fordi hun er tryg herhjemme – MEN det ændrer delme ikke på at jeg er ved at blive lettere sindsyg!

Her er larm fra hun står op til hun går i seng – og selv inde i sengen ligger hun og råber sig i søvn. Det eneste tidspunkt i dag hun har opført sig som den søde pige der også er gemt inden i den lille djævle er da vi var ude og handle – Så snart døren åbnede herhjemme  – Halløj i galehuset.

Jeg skulle have købt den plade Marabou for at overleve dagen indtil faderen kommer hjem….

 

November 18, 2017
Previous Post Next Post

Leave a Reply